Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ako do 15. maja ne prihvatite nova pravila WhatsApp vas briše

Velika prašina koja se početkom godine podigla oko novih pravila privatnosti koje je uveo WhatsApp, zbog čega je tu aplikaciju napustio ogroman broj korisnika, kao da se malo selgla posljednjih nedelja.

Ipak, među onima koji su nastavili da koriste aplikaciju, ima dosta neodlučnih korisnika, koji još uvijek nisu sigurni da li će možda preći na Viber, Telegram ili Signal, ili će ipak ostati vijerni Facebookovoj aplikaciji.

Za sve njih važi rok koji je WhatsApp dao za prihvatanje novih pravila. Ako želite da nastavite da koristite WhatsApp poslije 15. maja, moraćete da ih prihvate, ali vam u tom slučaju savjetujemo da obratite pažnju na to do koje mjere ona zadiru u vašu privatnost. prenose “Nezavisne“.

Nova pravila uvedena su zbog kupovine putem Facebooka, pa ako odlučite da tu društvenu mrežu koristite za šoping, a koristite i WhatsApp, nova pravila dozvoljavaju operaterima onlajn prodavnica da vas kontaktiraju i da sa vama komuniciraju i putem WhatsAppa, podsjeća WABetaInfo.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više