Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Aplikacija koje će vaše fotografija s putovanja učiniti remek-djelom

Nalazite se ispred Kremlja i tako biste voleli da imate savršenu sliku bez gužve turista u pozadini? S obzirom na to da ne možete desetine turista moliti da se pomere, postoji jedan način da se ipak nađete sami na toj slici.

Naime, nova aplikacija ulepšaće vaše slike stvarajući long-exposure snimke na veoma lak način.

Ovaj način fotografisanja idealan je ako želite da uslikate noćno nebo ili pejzaž. To znači da može da transformiše fotografije sa odmora tako što će ukloniti ljude ili druge objekte koji se pomeraju. Ipak, takva fotografija bi zahtevala mnogo opreme, vremena i strpljenja.

Zato je tu aplikacija Spectre, dostupna za iOS koja vam dozvoljava da slikate long-exposure fotografije koristeći veštačku inteligenciju koja sliku čini savršenom.

Aplikacija je dostupna po ceni od 1,99 dolara, a za samo nekoliko dana popela se na vrh AppStore-ove liste najpopularnijih u domenu fotografije.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više