Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

NAJJEFTINIJI DO SAD! Apple ima nevjerojatan razlog za izbacivanje najljepšeg iPhonea dosad

Apple opet iznenađuje. Prvo su najavili da izbacuju najjeftiniji iPad dosad (cijena 329 dolara), a onda su najavili i predivno izdanje iPhonea 7 pod imenom PRODUCT(RED). Neki zlobnici će reći da se radi samo o novoj boji, ali razlog izbacivanja baš te boje je vrijedan divljenja

Gazda Applea je najavio kako ovim iPhoneom žele pomoći (RED)-u u borbi protiv AIDS-a. Prije 10 godina su prvi put surađivali s (RED)om, projektom koji su utemeljili Bono (da, taj Bono) i Bobby Shriver kako bi spasili svijet od AIDS-a. Uz pomoć partnera su u posljednjem desetljeću skupili preko 465 milijuna dolara, a sigurni smo da će i Apple pomoći s novom iteracijom iPhonea 7.

apple-red-phone

Crveni iPhone 7 i iPhone 7 Plus će biti dostupan od 24. ožujka, a najniža cijena je 749 dolara za osnovni model “obične” sedmice.

Ako ti je stvarno svejedno koje boje je tvoj iPhone ili ako svejedno nakeljiš maskicu čim ga izvadiš iz kutije – bilo bi lijepo da izabereš ovaj PRODUCT(RED) posebno izdanje i na taj način pomogneš nekome. Ako ništa drugo, bar ispričaj priču ljudima oko sebe zašto si izabrao baš taj.

apple-red-phone-box

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više