Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Samsung pripremio zlatni i crveni Galaxy S9 i S9 Plus

Ove dvije boje su proširile paletu boja koju su dosad činile Midnight crna, Titanium siva, Coral plava i Lilac ljubičasta.

Smartphonei u novim bojama izgledaju zaista sjajno, no, zasad će biti dostupni samo na odabranim tržištima. Burgundy crveni model će biti dostupan već ovog mjeseca kupcima u Kini i Južnoj Koreji.

Što se tiče Sunshine zlatne verzije, ona će biti u prodaji od juna i to u Velikoj Britaniji, Australiji, Čileu, Njemačkoj, Hong Kongu, Južnoj Koreji, Meksiku, Rusiji, Španiji, Tajvanu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Vijetnamu. Nešto kasnije će uređaji u novim bojama stići i na još neka tržišta, ali preciznih informacija o tome zasasd nema.

Ovo nije prvi put da je Samsung pripremio ekskluzivne verzije svojih flagship smartphonea za određena tržišta. Ranije ove godine je saopćeno da će verzije S9 i S9 Plus s internom memorijom od 128 i 256 GB biti dostupne samo u SAD-u.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više