Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

U prazničnim duhu Facebook nudi mnoštvo zanimljivih stvari

Za praznično  razdoblje koje je pred nama Facebook je pripremio niz novih prigodnih značajki. Vjerovatno najveselije među njima su praznične digitalne čestitke koje možete slati članovima obitelji i prijateljima. Možete ih ukrasiti posebnim fotografijama i porukama, kao i prigodnim prazničnim  zvijezdama i grlicama.

Nove značajke uglavnom koriste aplikaciju Facebook Camera na ovaj ili onaj način. Facebook će dodati posebne naljepnice i efekte uživo za obilježavanje Božića, Hanuke i Kwanze.

Primjerice, u video chatu u sklopu Messengera moći ćete od 22. decembra dodati filtere s Djedom mrazom i sobom Rudolfom, kao i raznobojne božićne okvire.

Od 28. decembra moći ćete vidjeti i kolaže blagdanskih fotografija svojih prijatelja zahvaljujući novom izdanju Memories pomoću kojeg će biti moguće baciti pogled unazad cijelih mjesec dana.

Za one među vama kojima je novogodišnja proslava napetija od Božića u Facebooku će dodati posebne prigodne efekte za prijenose uživo, poput primjerice digitalnih naočala i šašavih šeširića.

Zadnji blagdanski ukras iz novog Facebookovog arsenala možete očekivati 4. i 5. januara.

 Fresh Press / S.K.
Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više