Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

ZA SATELITSKE FANOVE: SES Astra uvodi više HDTV kanala za….

Tvrtka SES S.A. objavila je kako je pružatelj usluga satelitske televizije tvrtka M7 Group ugovorila dodatne kapacitete i produljila ugovor o postojećim kapacitetima na 3B satelitu tvrtke SES Astra pozicioniranom na 23,5 stupnjeva istočno

Novi višegodišnji ugovor omogućit će M7 Group ugošćavanje svih HD kanala češke javne televizije Česká Televize, kao i novih HD kanala za Skylink, Direct-to-Home (DTH) televizijsku platformu M7 Group za Češku i Slovačku.

Obnovljeni sporazum o kapacitetu također će omogućiti M7 Group nastavak prijenosa širokog raspona HD kanala putem Skylinka, vodeće satelitske televizijske platforme na tržištu navedenih zemalja, koja doseže preko dva milijuna kućanstava.

„Nedavno sklopljeni ugovor s tvrtkom SES omogućit će nam zadovoljenje postojeće i rastuće potražnja korisnika za boljom kvalitetom slike i inovativnim novim programima u Češkoj i Slovačkoj, te da dodatno ojačamo svoje pozicije na tim visoko konkurentnim tržištima”, rekao je Hans Troelstra, glavni izvršni direktor M7 Groupe.

„SES je naš pouzdan partner u pružanju kvalitetnog TV doživljaja našim gledateljima, a mi se veselimo nastavku ovog uspješnog odnosa.”

M7 Grupa naš je dugogodišnji partner te nam je drago što se naša suradnja i dalje uspješno razvija“, rekao je Ferdinand Kayser, glavni komercijalni direktor tvrtke SES. „M7 ima vodeću poziciju u segmentu emitiranja visoke definicije u Češkoj i Slovačkoj, a mi smo sretni što i dalje doprinosimo uspješnoj suradnji pružajući naše pouzdane satelitske usluge.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više