Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Arapi pokušali klanjati u jednom kafiću u Širokom Brijegu, policija ih legitimirala i privela

Skupina Arapa, njih osam došlo je sinoć u jedan širokobriješki kafić gdje su zatekli nekoliko cura koje su pile kavu te su osoblju rekli da ugase glazbu jer oni moraju klanjati.

Naravno, osoblje im nije ispunilo tu želju nego ih je zamolilo da idu tu molitvu obaviti negdje vani i na drugom mjestu.

Međutim skupina drskih Arapa se oglušila o njihovim uputama te su počeli klanjanje u sred kafića po podu a dio njih se otišao tuširati do WC-a gdje su napravili pravi potop- ispričao je novinaru ABCportala vlasnik kafića.

Nisam ih uspijevao izbaciti jer dok jednog izbacim, drugi bi legao na pod i ponašao se kako se ponašao. Nemam problema niti s jednom vjerom i poštujem svakoga ali ovo smatram drskim neprijateljskim činom, Arapi moraju shvatiti da ne mogu klanjati gdje hoće, neka tempiraju svoje vrijeme i molitvu negdje gdje je to prihvatljivo i sve ok” – dovršio je svoj razgovor vlasnik kafića sa novinarom ABCportala.

Pozvana je i policija koja ih je po riječima očevidaca legitimirala i privela u stanicu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više