BIH Vijesti

Arijana Memić odgovara Sebiji: “Pravi ljekari ne prijete tužbama”

Nakon što su se jutros oglasile sramnim pismom Sebija Izetbegović i Enra Suljić i zaprijetile tužbom na petu godišnjicu ubistva Dženana Memića, njegovom ocu Murizu Memiću, oglasila se njegova sestra Arijana:

Prenosimo u cjelosti:

Na današnji dan mi je umro brat. Umro, na današnji dan, prije pet godina. Ponedjeljak je bio, baš kao što je danas.

ONI KOJI SU SE, STUPANJEM U LIJEČNIČKU PROFESIJU, ZAKLELI DA ĆE SVOJ ŽIVOT STAVITI U SLUŽBU HUMANOSTI, NA PETOGODIŠNJICU DŽENANOVE SMRTI NJEGOVOM OCU MURIZU MEMIĆU PRIJETE TUŽBOM!

ISTOVREMENO NAVODE DA DUBOKO RESPEKTIRAJU BOL ZBOG IZGUBLJENOG DJETETA!

PRAVI LJEKARI NE RESPEKTIRAJU NEGO SUOSJEĆAJU BOL I NE PRIJETE TUŽBAMA. ONI KOJI SU MEDICINSKA ZNANJA KORISTILI SUPROTNO HUMANOSTI MORAJU ODGOVARATI!

I NA KRAJU DA SE ZNA: MURIZ NIJE IZGUBIO DIJETE, NEGO SU MU DIJETE UBILE KABADAHIJE KOJE JE ALISA MUTAP VIDJELA ALI SE TOGA NE SMIJE SJETITI ZATO ŠTO SU JOJ LJEKARI DALI LAŽNU AMNEZIJU!

PRAVDA ZA DŽENANA!

PRAVDA ZA DAVIDA!

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajte Prihvatam Pročitaj više

bitcoin haberleri uşak escort ilbet yabancı dizi izle