Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Dodikova žuta minuta: Šta Inzko ima misliti…

Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko je faktor nestabilnosti i trebalo bi konačno vidjeti na koji način to riješiti, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, komentarišući Inzkovu izjavu da SNSD i HDZ rade protiv institucija BiH.

Inzkove tvrdnje da je, zajedno sa Draganom Čovićem, izvor nestabilnosti u BiH, Dodik je odbacio, rekavši da je Inzkov mandat odavno trebalo da bude završen, prenosi rtrs.tv.

– Šta reći o čovjeku koji kaže “sve je legitmno, legalno, ali ja mislim”. Šta on ima misliti? On je davno završio svoju misiju, a što se tiče ostalih, očigledno je da pokušavaju da vrate stare teme, na koje su mislili da naprave velike politike. Te teme nisu prošle, kao što je oružje, paravojska i oni uporno pokušavaju da je vrate – izjavio je Dodik, kojeg su očito naljutile kostatacije visokog predstavnika u BiH, prenosi “Faktor”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više