Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Kaliopi bh. turneju započinje koncertom u Mostaru

Makedonska pjevačka diva Kaliopi u okviru svojih jesenjih koncerata stiže u Bosnu i Hercegovinu, a turneju započinje 4. listopada u Mostaru koncertom u dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, s početkom u 20 sati.

Prepoznatljiva po isključivo moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni te velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,”Melem”, ,”Crno i belo”, “Vučica”, ,”Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncert ostvari poseban fluid s publikom koji traje do sljedećeg susreta, priopćili su iz Kosače.

Tim povodom, Kaliopi je kazala kako je sa svojim sjajnim bendom koji je prati na sceni za sve ljubitelje dobrog zvuka pripremila posebno koncertno uživanje.

“Jako sam uzbuđena zbog koncerata koji me očekuju! Moja imaginarna ‘Lokomotiva’, koja tijekom koncerta postane realnost, obvezuje me da putujem dalje i da što više radosti unesem u srcima onih koji pjevaju sa mnom. Dragi moji, spremite se da zapjevamo zajedno”, poručila je.

(Vijesti.ba / FENA)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više