Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Majka poginule djevojčice odbila primiti nagradu vlasti u Tomislavgradu

Gabrijela Mioč, majka nesretno stradale djevojčice Božane čijim je organima spašeno šest drugih života, odbila je u ime obitelji Mioč primiti medaljon Općine Tomislavgrad koja ih je željela nagraditi zbog humanog gesta.

Božana je stradala u saobraćajnoj nesreći, a njena majka je odbila primiti javno priznanje u ime obitelji Mioč, kazavši da je prošlo skoro godinu dana od nesretnog događaja, a da ni danas u toj ulici koja je u centru grada nisu poduzete nikakve radnje kojima bi se usporio i regulirao saobraćaj.

“Želim napomenuti da se u istoj toj ulici prije par godina ugasio još jedan mladi život, također zbog neprilagođene brzine. Velika brzina kumovala je prometnoj nesreći, u ovoj ulici čije posljedice i dan danas osjeća jedan dečko koji je imao više sreće od moje Božane. Puno više sreće od Božane imala je tada curica, danas odrasla i zdrava djevojka koju je auto udario na istom mjestu kao i moju djevojčicu, na sreću završilo se bez ozbiljnijih posljedica”, kazala je Gabrijela Mioč u prostorijama Općine Tomislavgrad, što je prenio Tomislavnews.com.

Istakla je da je nužno iznaći način i rješenje, te postaviti prepreke za usporavanje i reguliranje saobraćaja u Ulici Stjepana Radića.

“Sve ovo sam planirala staviti u tekst dopisa i uputiti načelniku općine Tomislavgrad i Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove. Umjesto dopisa na prethodno spomenute adrese, uručit ću uokvireno ovo obraćanje načelniku općine, kao podsjetnik da se trenutna nepažnja može i oprostiti. Međutim, sustavno zanemarivanje i ignoriranje životnih problema, s kojima se susreću stanovnici pojedinih dijelova općine Tomislavgrad, neoprostivo je! Nadam se, da ćete ovo moje obraćanje dobro proučiti i poduzeti sve, da se ovaj problem što prije riješi, jer kako naš narod kaže: ‘Zlo se ne rađa za godinu, već za tren!”, navela je majka.

Izvor: klix.ba

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više