Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Nestalog dječaka traži više od 100 pripadnika GSS-a, pronađeni tragovi bicikla

U Nevesinje je stiglo 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cijele BiH i pokrenuta je opsežna potraga za desetogodišnjim Vukašinom Samardžijom.

Dječak je nestao jučer oko 15:30 sati.

“Stiglo je oko 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cijele BiH, ima policije i mještana”, rekao je načelnik Stanice Gorske službe spasavanja Čitluk Žarko Pehar za ATV, koji rukovodi potragom.

Pehar je naveo da se pretražuje širi teren Nevesinjskog polja prema Gacku i da su pronađeni određeni tragovi bicikla u blatu.

Teren koji se pretražuje jako je nepristupačan.

Pripadnici Gorske službe spasavanja potragu vrše sa opremom, psima i dronovima.

Policijska stanica Nevesinje jutros je zaprimila prijavu da je jučer oko 15.30 časova nestao desetogodiši Vukašin Samardžija, nastanjen u mjestu Bojišta, opština Nevesinje.

Dječak je visok oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Posljednji put je viđen u jakni plave boje sa bijelim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama. Smatra se da se dječak od kuće udaljio biciklom sa psom, rase šarplaninac.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više