Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

“Noćni vukovi” stigli u Banju Luku, dočekao ih Petar Đokić

Ministar industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić pozdravio je “Noćne vukove” iz Bugarske, Srbije, Crne Gore i RS koji su organizovali vožnju Republikom Srpskom povodom sutrašnjeg praznika Vidovdana.

Ministar je članovima poznatog moto-kluba poželio dobrodošlicu u Republiku Srpsku i dao im punu podršku u brojnim humanim aktivnostima koje provode, posebno kada je riječ o njegovanju tradicije i očuvanju pravoslavlja.

“Noćni vukovi” sutra će na Vidovdan položiti vijenac na spomenik najmlađem borcu VRS Spomenku Gostiću u Doboju, a zatim će prisustvovati proslavi krsne slave Vojske Republike Srpske i Trećeg pješadijskog /Republika Srpska/ puka Oružanih snaga BiH u Petrovu.

Najveća bajkerska grupa iz Rusije “Noćni vukovi”, koja je između ostalog poznata i po prijateljstvu sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom ovim počinje svoju turneju pod nazivom “Slavenski svijet 2016”.

U maršu koji zovu i “jačanje dijaloga između slavenskih naroda” obići će 12 zemalja, među kojima i Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Bugarsku.

Evgeni Strogov, generalni šef ruske moto turističke organizacije, pojasnio je da se turneja planira narednih šest mjeseci, s ciljem jačanja saradnje između Rusije i zemalja slavenskog porijekla.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više