Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Zlatnik i 1.000 KM Angelini, prvoj bebi rođenoj u 2020.u Banjoj Luci

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić uručio je danas zlatnik i 1.000 KM prvorođenoj bebi u 2020. godini sa područja grada Angelini Simović, dok su predstavnici Komercijalne banke uručili štednu knjižicu sa 500 KM.

Radojičić je rekao novinarima nakon darivanja da je beba rođena dva minuta iza ponoći i da je treće dijete u toj porodici.

“Svoj rođenoj djeci i njihovim porodicama želimo da, ne samo u ovoj godini, već u svom odrastanju žive u jednom lijepom i uređenom gradu, da obiđu svijet i sve što je dobro donesu sa sobom nazad i vrate se svom gradu”, naveo je Radojičić.

On je podsjetio da Gradska uprava već tri godine finansira sve zahtjeve sa ispunjenim postojećim uslovima za vantjelesnu oplodnju i da se razmišlja o tome da uslovi budu još fleksibilniji kako bi mogao konkurisati veći broj osoba.

(Vijesti.ba / SRNA)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više