Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Bojana Maljević dobija jezive pretnje zbog filma Jasmile Žbanić o Srebrenici

Glumica i producentkinja Bojana Maljević, napisala je na Twitteru da dobija jezive pretnje i uvrede zbog toga što je pred ovogodišnju dodelu Oscara poželjela sreću i čestitala na uspjehu ekipi filma “Quo vadis, Aida?”.

Kako navodi, to je sramotna slika jednog dijela Srbije danas – prenosi Nova.rs.

„Pred dodjelu Oskara sam poželjela sreću ekipi filma #QuoVadisAida čestitala sam kolegama na uspjehu, posebno mojoj kolegici Jasni Đuričić. To šta se nalazi u komentarima mog Tvita, ta vrsta uvreda i prijetnji – jeziva je slika jednog dela Srbije danas. Stid“, napisala je Maljević na Tviteru.

Ona je dodala da je prestrašno i kakve uvrede i prijetnje iz Hrvatske dobija njena kolegica Nataša Drakulić.

„Prestrašno je i kroz šta poslednjih sedmica i mjeseci prolazi scenaristkinja filma Dara iz Jasenovca, Nataša Drakulić, koja dobija iz Hrvatske stravične prijetnje, uključujući prijetnje smrću. Brojnost i načini na koje su moje kolege izložene riziku zbog svog rada, užasavajuća je“, nadovezala se Maljević.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više