Fresh Press portal
Region Vijesti

Bosanska, srpska i hrvatska zastava vijore na svadbi: Gdje je ovo snimljeno?

1

Na desnoj obali Dunava, 15-ak kilometara uzvodno od Vukovara, smjestilo se selo Dalj.

Već na prvi pogled, prema prepoznatljivoj arhitekturi i širokim ulicama, selo ne odudara od ostalih slavonskih sela u Hrvatskoj.

Međutim, ovi kadrovi su zaista atipični za naš region. Nedavno je na jednoj svadbi u dalju mogla da se vidi nesvakidašnja situacija: u svatovima su bile tri zastave – srpska, hrvatska i zastava BIH. Dakle, pravo bratstvo i jedinstvo!

1
Bosanska, srpska i hrvatska zastava vijore na ovoj svadbi – Aleksandar Marton, Twitter

Dalj je naselje bogato različitostima. Prema službenim podacima u Dalju živi oko 4.000 stanovnika, ali je ta brojka po svima, ipak, manja. Naime, posljednjih godina dobar dio mještana je odlučio otići “trbuhom za kruhom” u neke druge dijelove Hrvatske, Srbiju ili pak treće zemlje, prenosi “Novi“.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više