Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Brao šparoge i našao ogromnog poskoka na grani: “Najveći je kojeg sam vidio, izgleda strašno”

Nije iznenađujuće što je fotografiran na grani jer to spada u njegov poznati ‘areal’, često se na grane penju radi sunčanja i hranjenja, kaže nam biolog Toni Koren.

Prije nekoliko dana u šumi kod Omiša viđen je ogromni poskok, a pronašao ga je stariji gospodin koji je išao u berbu šparoga.

– Prijatelj mi je poslao tu fotografiju. On je prije nekoliko dana išao brati šparoge i naletio je na ogromnog poskoka. Rekao mi je da je strašno izgledalo. I ja mislim da je to najveći poskok kojeg sam ikad vidio – rekao je čitatelj koji nije htio otkriti točnu lokaciju gdje je viđen jer ga je strah da ga neko ne bi pronašao i ubio.

I biolog iz udruge Hyla Toni Koren, potvrdio je da se radi o poskoku.

– Zaista se radi o poskoku, no, nije iznenađujuće što je fotografiran na grani jer to spada u njegov poznati ‘areal’, često se na grane penju radi sunčanja i hranjenja – rekao je Koren, prenosi “24sata“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više