Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

CORMACK POHVALILA UKC: Čestitala Hotiću na uspješnom radu

Direktoru Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla doc. dr. Nešadu Hotiću danas je došla čestitka i podrška za uspješan rad i postignute rezultate od ambasadorice SAD-a u BiH Maureen Cormack.

– Čestitam Vam na nedavnom izboru Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla za najbolju medicinsku ustanovu u Federaciji Bosne i Hercegovine od nevladine organizacije “Kap”, a koja je bazirana na nedavno sprovedenim anketama. Tokom prošlogodišnje posjete bila sam veoma zadovoljna kada sam čula za nagrade koje ste dobili zbog izvanredne njege pacijenata. Kako Bosna i Hercegovina radi da unaprijedi zdravstvenu njegu i pristup, ustanove kao što su Univerzitetski klinički centar Tuzla pružaju odličan primjer za sve građane – napisala je u čestitci ambasadorica Cormack.

Prema anketi koju je provelo Udruženje za razvoj društva “Kap” uz podršku ambasade SAD-a u BiH, u okviru projekta “Moje pravo”, Javna zdravstvena Ustanova Univerzitetski klinički centar Tuzla proglašena je za najbolju zdravstvenu ustanovu u Federaciji BiH.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više