Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

CORMACK U POSJETI KRIMINALISTIMA: Prati se ishod suđenja za korupciju

SARAJEVO, 19. aprila (FENA) – Ambasadorica Sjedinjenih Američkih Država u BiH Maureen Cormack posjetit će danas Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu, a povod je realizacija projekta “Praćenje suđenja u predmetima koruptivnih krivičnih djela”.

Ambasadorica Cormack i dekan Fakulteta Nedžad Korajlić zvanično će otvoriti kabinet “American Room” u prostorijama Fakulteta, te uručiti doniranu informatičku opremu za potrebe studenata.

Događaju će, osim studenata i akademskog osoblja Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije, prisustvovati i studenti kao i akademsko osoblje Pravnog fakulteta, koji su također učesnici u spomenutom projektu, saopćeno je iz tog fakulteta.

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više