Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Direktor škole otkrio razlog zbog kojeg je otac brutalno pretukao sina na maturi

Bojan L. uhapšen je nakon što je u ponedjeljak u dvorištu jedne osnovne škole u Doljevcu, naočigled brojnih učenika, svog sina izvukao iz gužve i krenuo da ga brutalno udara nogama.

Prema medijskim saznanjima, osumnjičenom je smetalo to što se njegov sin druži sa osmacima.

Osumnjičenom je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, a prema informacijama, saslušanje Bojana L. u tužilaštvu je danas.

Njemu su određene i mjere predviđene Zakonom o spriječavanju nasilja u porodici – udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici.

Kako je ispričao direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu Goran Ilić, ocu dječaka je zasmetalo što se veseli sa osmacima, koji su proslavljali kraj godine.

“U ponedeljak su učenici organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, oborio i udarao”, rekao je Ilić, piše NovaS.

Upozoravamo da je snimak UZNEMIRUJUĆI:

(radiosarajevo.ba)

 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više