Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Klanjana dženaza dvojici stradalih mladića iz Zenice, traje potraga za trećim

Veliki broj članova porodice i prijatelja došli su na posljednji ispraćaj stradalih mladića na mjesnom mezarju u Janjićima.

ZENICA (AA) – Na mjesnom mezarju u Janjićima kod Zenice klanjana je dženaza i obavljen ukop mladića Huse Delića i Almena Begovića, koji su nastradali u noći sa četvrtog na peti februar u saobraćajnoj nesreći, javlja Anadolu Agency (AA).

zenica_dzenaza_mladici_2

Veliki broj članova porodice i prijatelja došli su na posljednji ispraćaj stradalih mladića na mjesnom mezarju u Janjićima, a dženazi je prisustvovao i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

zenica_dzenaza_mladici_3

Nakon potrage za mladićima koji su se vodili kao nestali nakon što se nisu vratili kući iz noćnog provoda, automobil sa dva tijela pronađen je u rijeci Lašvi u ponedjeljak ujutro. Automobil su nakon pretrage pronašli pripadnici Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK, a izvlačenjem automobila su pronađena i tijela stradalih Huse Delića i Almena Begovića, dok se za vozačem i trećim mladićem, Amarom Kozlićem još uvijek traga.

U Zenici je odlukom gradske uprave srijeda, 8. februar proglašena Danom žalosti zbog tragedije.

  PRATITE NAS PUTEM FACEBOOK I TWITTER PROFILA


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više