Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Krvi bilo posvuda: Nakon svađe, čekićem – macolom nasrnuo na direktoricu i pedagogicu, obje u teškom stanju

Nakon današnjeg incidenta koji se dogodio u Gimnaziji Ismet Mujezinović u Tuzli, Tuzlanski.ba saznaje kako su direktorica Alma Mujkanović i pedagogica Nura Ćosićkić zadobile teške tjelesne povrede.

 

“Pacijentice N.Ć. i A.M. primljene su u UKC Tuzla sa teškim tjelesnim povredama i biće hospitalizirane na Klinici za neurohirurgiju” potvrdila je glasnogovornica UKC-a Tuzla Ersija Ašcerić Mujedinović.

 

Kako nezvanično saznaje ovaj portal, povrijeđena direktorica Alma Mujkanović i pedagogica Nura Ćosićkić su u teškom zdravstvenom stanju.

 

Podsjetimo, danas u 13:15 sati Operativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona je zaprimio dojavu da su u fizičkom napadu povrijeđene dvije ženske osobe u Gimnaziji Ismet Mujezinović.

 

Naknadno ovaj portal saznaje i kako je profesor engleskog jezika u ovoj školi Fuad Isabegović koji je nakon verbalne prepirke i fizički uz upotrebu čekića-macole nasrnuo na direktoricu Almu Mujkanović i pedagogicu Nuru Ćosićkić koje su nakon incidenta vozilima Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezene u UKC.

 

Iz MUP-a TK za Tuzlanski.ba je potvrđeno kako je u ovom događaju jedna osoba lišena slobode u privedena u službene prostorije policije zbog kriminalističke obrade.

 

Za sada ostaje nepoznato zbog čega je profesor Gimnazije Ismet Mujezinović nasrnuo na svoje kolegice i nanio im povrede.

 

Prema saznanjima ovog medija, u školi nakon ovog nemilog događaja nastao je prizor kao u horor filmu jer je krvi bilo posvuda.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više