Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Pijani Teslićanin napao sugrađanina, pesnicom udario i djevojke

Policija u Tesliću uhapsila je jučer A.M., nakon što se oglušio o naredbu da prestane s narušavanjem javnog reda i mira fizičkim napadom na D.D. s područja te općine

A.M. je policija zatekla ispred ugostiteljskog objekta “Havana”, u vidno alkoholisanom stanju, u fizičkom napadu na D.D. koga je oborio na kolovoz.

Nakon što se oglušio o naredbu policije da prestane s narušavanjem javnog reda i mira A.M. je lišen slobode, saopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Fizičkom napadu prethodio je sukob između navedenih osoba kada je u ugostiteljskom objektu A.M. otvorenom pesnicom udario jednu punoljetnu i jednu maloljetnu žensku osobu, a D.D. je stao u njihovu odbranu.

A.M. je u službenim prostorijama odbio da se podvrgne alkotestiranju.

Protiv njega će Osnovnom sudu Teslić biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka za učinjene prekršaje tuča i fizički napad te po osnovu Zakona o javnom redu i miru zbog ometanja državnih organa u vršenju javnih funkcija.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više