Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Potraga za nestalom ženom kod Mostara završila tragično

Pripadnici Gorske služe spašavanja Široki Brijeg sinoć su u akumulacijskom jezeru Mostarsko blato nadomak Mostara oko 19.15 sati pronašli tijelo ženske osobe za kojom su tragali u prethodnim satima.

Kako su naveli, u 18.10 sati su od PU Široki Brijeg dobili poziv za akciju na području Pologa.

“Ženska osoba srednjih godina je nestala još prije podne. Od 11 sati su je probali pronaći članovi porodice i prijatelji, ali bez uspjeha. Nakon prikupljenih informacija postojale su određene indicije da je osoba mogla ići prema Mostarskom blatu tako da smo našu potragu odmah usmjerili na to područje. Prva naša ekipa je krenula tragati u 18:55 a uskoro i svi ostali. Nestala je pronađena u 19:15 na žalost u vodi bez znakova života”, naveli su iz GSS-a Široki Brijeg.

Osigurali su ovo područje te sačekali dolazak istražitelja i Hitne medicinske pomoći. Nakon uviđaja, tijelo žene je izvučeno.

(Vijesti.ba)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više