Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Poznat uzrok smrti 11-godišnjeg Vukašina Samardžije

Smrt je zadesnog karaktera i nastupila je kao posljedica smrzavanja kojoj je najvjerovatnije prethodio epileptični napad

Završena je obdukcija tijela jedanaestogodišnjeg Vukašina Samardžije iz Nevesinja, čije je tijelo pronađeno jučer nakon velike potradge u kojoj su učestvovale stotine ljudi.

Mišljenje doktora je da je smrt zadesnog karaktera i nastupila je kao posljedica smrzavanja kojoj je najvjerovatnije prethodio epileptični napad, rečeno je za ATV u Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.

Po pronalasku tijela dječaka, čiji je nestanak prijavljen dan ranije, izvršen je uviđaj, a iz trebinjskog Tužilaštva su istakli da nisu pronađeni tragova nasilja, ni neka oštećenja na odjeći.

Vukašin je pronađen mrtav na lokaciji Ljubovića bara prema jezeru Alagovac. Pronašli su ga mještani koji su učestvovali u potrazi.

Smatra se da se dječak od kuće udaljio biciklom sa psom šarplanincem, ali se pas poslije sam vratio kući.

Za dječakom je tragalo više od 300 ljudi – pripadnici Policije, Civilne zaštite, Gorske službe sapasavanja, lovačka društva, te veliki broj građana, a bio je angažovan i Helikopterski servis Republike Srpske.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više