Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Preminula djevojčica koju su roditelji zlostavljali

ZAGREB – Iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj u Zagrebu u nedjelju nešto poslije 15:00 časova saopštili su tužnu vijest o sudbini dvoipogodišnje djevojčice, koja je ondje iz Nove Gradiške prije nekoliko dana dovezena u izuzetno teškom stanju od povreda koje je pretrpjela.

“S velikom tugom i žaljenjem moramo vas izvijestiti da je kod naše male pacijentice, unatoč svim poduzetim terapijskim mjerama i izuzetnim naporima intenzivističkog tima, došlo do kritičnog kliničkog pogoršanja”, započinje saopštenje bolnice, prenosi jutarnji.hr

“U skladu s tim, prema protokolu proveden je postupak za utvrđivanje moždane smrti, što je nažalost potvrđeno u 15:20. Počivala u miru”, stoji u kratkom saopštenju iz Klaićeve.

Podsjetimo, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestila je u petak naveče da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 24-godišnjakinjom kojim su potvrdili sumnju u počinjenje krivičnog djela povrede djetetovih prava.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su roditelji grubo zanemarili svoju dužnost podizanja i odgoja djeteta, te zlostavljali dijete i grubo povrijedili djetetova prava, tjelesnim kažnjavanjem, uslijed čega je dijete zadobilo više povreda po glavi i tijelu, navodi se u saopštenju.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više