Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Sarajevo: Petorica momaka pretukli mladića

U subotu je Druga policijska uprava obaviještena da je ispred i u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta Fast Food „Surf’N’Fries“, koji se nalazi u ulici Kulovića broj 4, općina Centar, od strane pet nepoznatih muških lica, fizički napadnut P.T. iz Sarajeva.

Jedna osoba povrijeđena je u subotu ispred ugostiteljskog objekta Surf’N’Fries u centru Sarajeva, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako piše u saopćenju, u subotu je Druga policijska uprava obaviještena da je ispred ugostiteljskog objekta Fast Food „Surf’N’Fries“, koji se nalazi u ulici Kulovića broj 4, općina Centar, od strane pet nepoznatih muških lica, fizički napadnut P.T. iz Sarajeva.

Tom prilikom je isti zadobio neutvrđen stepen povreda. Pomoć mu je ukazana na KUM-u KCU Sarajevo. Radeći na rasvjetljavanju navedenog događaja policijski službenici Druge PU, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, na štetu P.T. iz Sarajeva, lišili su slobode lica: M.S; rođen 1985. godine iz Sarajeva, A.A; rođen 1980. godine iz Sarajeva, A.K; rođen 1989. godine iz Sarajeva, M.A; rođen 1985. godine iz Sarajeva i R.H; rođen 1983. godine iz Sarajeva.

Nakon lišenja slobode navedena lica su predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, saopćeno je.

Izvor: slobodna-bosna.ba

PRATITE NAS! DRUŠTVENI SMO! FACEBOOK & TWITTER


 

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više