Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Srpska manekenka brutalno pretučena, sva modra od udaraca: Ljubomorni Turčin iživljavao se satima…

Turski državljanin, čiji identitet nije saopšten, brutalno je pretukao svoju djevojku Tanju Đukić, foto-modela iz Srbije, koja posljednjih nekoliko godina radi u Turskoj kao manekenka.

Đukićevu je nasilnik pretukao u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora, piše Kurir.

Turski mediji su objavili fotografije povrijeđene Srpkinje, koja od zvjerskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom tijelu.

 

tanja-dukic-2

Ona je sama prijavila nasilnika policiji, a tamošnjim medijima je objasnila da su njih dvoje u emotivnoj vezi posljednje dvije godine, kao i da žive zajedno.

– Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zvjerski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gdje god je stigao – ispričala je lokalnim medijima napadnuta Srpkinja.

Ona je ispričala i da se nad njom iživljavao sedam sati, da ju je krvnički udario u glavu, te da se potom onesvijestila. Kazalaje i da se nasilnik nije zaustavio samo na nekoliko udaraca, već da je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

 

tanja-dukic-3

– Nakon toga me je, povrijeđenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpila sam bolove, bila gladna i žedna. Prijetio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek slijedećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspjela da pobjegnem iz stana i prijavim ga policiji – ispričala je Đukićeva, o čijim jezivim povredama svjedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Đukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca.

Osim što u turskim medijima nije objavljen identitet nasilnika, tamošnjoj javnosti i dalje nije poznato da li je policija uhapsila Đukićinog partnera i da li je on dosad procesuiran. No, Kurir je u međuvremenu objavio fotografiju Turčina koji se sumnjiči za nasilje nad srpskom manekenkom, a navodno se radi o Čagriju Tortopu sa kojim je bila u vezi…

 

tanja-dukic-turcin

Smještena u sigurnu kuću

Povrijeđena manekenka ispričala je inspektorima i da se zbog svega što je preživjela osjeća i psihički loše.

O svemu je obavještena i Direkcija za javnu bezbjednost, koja joj je pružila utočište i smjestila je u ustanovu koja se brine o žrtvama porodičnog nasilja.

 

(Kurir/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više