Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

U pucnjavi na Ilidži oštećen VW Polo

Jučer je došlo do pucnjave u sarajevskom naselju Ilidža, prilikom koje je oštećen jedan automobil, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

– Policija je jučer u 17 sati obaviještena da je u ulici Oteškog bataljona, općina Ilidža došlo do upotrebe vatrenog oružja. Pucala je nepoznata osoba. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih, dok je došlo do oštećenja putničkog motornog vozila marke VW Polo, koje koristi B.M. iz Sarajeva. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj na mjesta događaja obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca – saopćeno je iz MUP-a KS.

(Vijesti.ba)

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više