Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Zlostavljač Gazvan pao na graničnom prijelazu Zvornik: Ženu na Igmanu golu tukao i tjerao da šmrče spid

Podsjetimo, ovaj mučni slučaj izazvao je zgražanje regionalne javnosti jer je nesretna žena oteta nakon što joj je Gazvan u mobitelu našao poziv od prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Na surovoj hladnoći ju je pretukao i natjerao da se skine gole, a sve je snimao mobitelom. Polijevao ju je sokom i ponižavao

 

Ghanomeh Gazvan, koji je osumnjičen da je u decembru prošle godine na Igmanu brutalno zlostavljao bivšu partnericu iz ljubomore, skinuvši je golu na surovoj zimi, uhapšen je, saznaje Avaz.

Gazvana su jučer uhapsili pripadnici Granične policije BiH na prijelazu Zvornik. On je preuzet od strane sarajevskih policajaca, potvrdio nam je Mirza Hadžiabdić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

– Osumnjičeni je smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS – dodao je Hadžibadić.

Nakon što nad istim bude završena kriminalistička obrada, bit će predat u nadležnost postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Podsjetimo, ovaj mučni slučaj izazvao je zgražanje regionalne javnosti jer je nesretna žena oteta nakon što joj je Gazvan u mobitelu našao poziv od prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Na surovoj hladnoći ju je pretukao i natjerao da se skine gole, a sve je snimao mobitelom. Polijevao ju je sokom i ponižavao.

Na kraju ju je natjerao da šmrče spid, što je i on činio.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više