Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Djevojčica utrčala u crkvu: “Pomozite, dosadilo mi je da me si*uju” – Riječi njene majke naročito su jezive

Nesvakidašnji momenat dogodio se prošle subote u crkvi Targatal, u argentinskom gradu Salta kada je 17-godišnja djevojka plačući ušla u hram, na ivici nervnog sloma.

Sveštenik ju je prepoznao jer je bila iz te parohije, ali je nije mnogo puta viđao u crkvi.

Kada ju je upitao šta se dogodilo, ona ga je pogledala i jecajući izgovorila: “Umorila sam se, uvijek mi se sve isto dešava. Dosadilo mi je više da me si*uju”, prenosi Infobae.com.

Djevojka je dodala da je njena braća sistematski zlostavljaju već godinama i da se njih trojica na razne načine iživljavaju na njoj, uključući i nedozvoljene se*sualne činove.

– Njena dva brata od 18 i 20 godina uhapšeni su odmah nakon djevojčicine prijave, dok je treći momak 30-godišnjak u bjekstvu – navela je Lorena Martinez, šefica odsjeka tužilaštva za porodično nasilje u ovom gradu.

Nekoliko sati prije hapšenja, portparol Pokrajinske policije otišao je na navedenu adresu na kojoj je djevojka stanovala i tamo zatekao njenu majku koja je oštro poricala si*ovanje i kćerku nazvala lažljivicom.

– Vodite je odavde, ona je lažljivica. Sve vas je slagala, kao i uvijek što laže. Moja djeca nisu uradila ništa – rekla je majka djevojčice koja tvrdi da je zlostavljana godinama.

Jedina osoba koja je saslušala i prihvatila maloljetnicu bila je njena tetka po ocu, a kada se njen sastanak sa tetkom završio, odvedena je u bolnicu na detaljne preglede.

– Žrtva je ispričala kako je braća maltretiraju od svoje pete godine, odnosno već punih 12 godina. Nikome do sada to nije govorila – objašnjava izvor iz istrage, koji je dodao da je njena tetka takođe pokrenula postupak protiv porodice.

Kada je policja ponovo došla pred kuću u kojoj se dogodio zločin, majka nije htjela da ih pusti, ali su na silu ušli i uhapsili dvojicu braće koja su bila tu, dok se za trećim i dalje traga.

Djevojčica će ubuduće živjeti sa tetkom, pošto majka poslije svega ne želi da je primi nazad u kuću, piše “Objektiv“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više