Fresh Press portal
BIH Video Vijesti

Elzina Pirić u zanosu: “Tog dana je Mevla rodila Mirsada Kukića i nijednog više”

Elzin

Elzina Pirić nastavila je plijeniti pažnju bh. javnosti svojim obraćanjima na predizbornim skupovima koje organizira Pokret demokratske akcije (PDA). U potpunom zanosu sinoć je kazala da je sunce usijalo u Banovićima kada je majka Mevla rodila Mirsada Kukića.

Predizborni skup PDA sinoć je održan u Banovići Selu, a tom prilikom je predstavljen kandidat ove stranke za načelnika Općine Banovići, kao i kandidati za tamošnje Općinsko vijeće.

Među prisutnima je bila i predsjednica banovićkog ogranka stranke i federalna zastupnica Elzina Pirić koja je uz povike i u potpunom zanosu govorila o stranačkom vođi Mirsadu Kukiću.

U svom obraćanju prisutnima Pirić je između ostalog kazala da Banovići Selo pripada srcu Mirsada Kukića, istaknuvši da je sunce usijalo u ovoj općini onoga dana kada ga je majka Mevla rodila.

Banovići Selo ne mogu pripadati nikome, osim srcu Mirsada Kukića. Mirsad Kukić je lider u Banovićima. Samo je jednog Bog poslao s neba nama. Pogledao nas je davne ‘58 i usijalo je sunce u Banovićima. Tog dana Mevla je rodila Mirsada Kukića i nijednog više”, kazala je Pirić, što je naišlo na ovacije velikog broja prisutnih simpatizera i članova PDA.

Inače i ovaj skup je prošao uz kršenje svih higijensko-epidemioloških mjera, a prisutni uz muziku nisu marili za sve veći broj zaraženih koronavirusom, kao ni činjenicu da i sami sebe dovode u rizik od moguće infekcije, piše Klix.

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više