Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Njemačka: Semir A. kesom ugušio sina i kćerku da bi se osvetio bivšoj

Državljanin Srbije Semir A. (37), koji inače živi i radi u Njemačkoj, ugušio je kesom svoju djecu, kćerku Dž. A. (6) i sina Dž. A. (8) kako bi se osvetio bivšoj supruzi Bijanki S. (29).

Zločin se dogodio u maju prošle godine u njemačkom gradu Regensburgu, a Semir je sada na suđenju izjavio da su mu djeca bila sve na svijetu, što je šokiralo sve prisutne u sudnici.

– Tačno je da sam ubio svoju djecu tog dana, još ih mnogo volim, izgubio sam najvažniju stvar u životu – rekao je Semir na suđenju koje je počelo 8. aprila.

Kako prenose njemački mediji, Semir se na dan zločina prerušio u policajca i djeci predložio da se igraju. Najprije ih je vezao kablovima, a potom im navukao plastične kese na glave i zalepio ih ljepljivom trakom.

Nakon dvostrukog ubistva Semir je ostavio oproštajno pismo i pokušao da se ubije.

– Čuvaj se i vidimo se u paklu. Djeca su na nebu – napisao je Semir, a potom skočio u Dunav.

Ipak, policajci su ga spasili i domah sproveli u policijsku stanicu gdje je priznao krivicu. Kao motiv ubistva, njemački mediji navode to da Semir nije želio da djeca žive sa Bijankom i njenim novim partnerom.

Inače, majka je u vrijeme zločina bila u drugom stanu, a sa Semirom se rastala 2019. godine. On je imao debeo krivični dosje, a zbog droge je robijao sa samo 17 godina piše Blic.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više