Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Gorica Dodik bijesna na opoziciju u RS: To su beskičmenjaci i ulizice

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, na Twitteru je osula “paljbu” na opoziciju u RS nakon jučerašnje rasprave u Narodnoj skupštini RS.

– Još jednom se dokazalo da su lideri opozicije okupljeni oko iste političke ideje, koja se svodi samo na pljuvanje Milorada Dodika. To je jedino što je jasno definisano u programu njihovih stranaka – napisala je Dodik.

Prethodno je lidere SDS-a Mirka Šarovića, PDP-a Branislava Borenovića i DNS-a Nenada Nešića nazvala “beskičmenjacima”.

– Ovi beskičmenjaci (čitaj Borenović, Šarović i Nešić) u nedostatku, prije svega samopoštovanja i stava, sve od sebe daju da omalovaže narod kome pripadaju. To su ulizice političkom Sarajevu i stranim službama. Vode se time da ko se bude više dodvoravao, to će više “napredovati” – komentirala je razjarena Gorica Dodik.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više