Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Gorica Dodik: Stanivuković je ekspert kada treba iskoristiti teške životne situacije u svoju korist

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika, veoma je aktivna na Twitteru gdje nerijetko oštro napada neistomišljenike. Ovaj put se oglasila prozivajući gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića da se ušutio i da ništa ne poduzima kada je riječ o zaštiti ljudskih života za vrijeme pandemije.

– Izgleda je najbolje ućutati se i ne raditi ništa, ne preuzeti odgovornost za ono najbitnije, a to su ljudski životi. Možda mu sada drže ubrzani kurs, da ga okvirno upute u trenutnu epidemiološku situaciju u gradu, pa će se snimati kada nauči – napisala je Dodik.

Ubrzo nakon toga napisala je i novi status.

– Ne bi me čudilo ni to da se gradonačelnik ućutao jer čeka proteste, da tu briljira. Ekspert je kada treba iskoristiti teške životne situacije u svoju korist – napisala je Dodik.

Podsjećamo da je Stanivuković nedavno najavio opću mobilizaciju svih nezadovoljnih u RS protiv Dodikovog režima.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više