Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Horor u Beogradu – Bahati vozač umalo ubio policajca vukući ga po asfaltu

Policajac u Beogradu umalo nije izgubio glavu prilikom rutinske kontrole. Naime, dva policajca su na kružnom toku u 61. Bloku zaustavili vozilo za čijim volanom je bio, ispostaviće se L. J. (18).

Mladić je u početku poslušao naredebu policajca, koji su posumnjali da je pijan i htjeli su da ga isključe iz saobraćaja. Tada je nastalo pravo ludilo.

Još dok su bila otvorena vrata automobila, za koja se držao jedan od policajaca, mladić je naglo dodao gas i počeo da bježi Ulicom Ivana Ribara ka Savi, dok je za sobom vukao policajca koji je ostao zakačen za vrata. piše “Slobodna-bosna“.

Na lice mjeta su došle jake policijske snage koje su organizovale potjeru za bjeguncima, a pojavila se i ekipa Hitne pomoći koja je pružila pomoć povređenom policajcu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više