Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Indijac preminuo dok je gledao film “Prizivanje 2”

Šezdesetpetogodišnji muškarac iz malog grada u Indiji Tiruvannamalai preminuo je dok je gledao horor film “Prizivanje 2”. Prema navodima portala novina Times of India, muškarac je osjetio bol u prsima i srušio se u najstrašnijem dijelu filma

Kako je saopćeno iz policije, dvije osobe gledale su zajedno ovaj film, muškarac se požalio na strah i bolove te se srušio. Odvezen je u bolnicu gdje su ga ljekari proglasili mrtvim.

Zamolili su prijatelja da tijelo odveze u bolnicu koja se nalazi pored kako bi ga pripremili za sahranu, ali su obojica nestali. Pretpostavlja se da je prijatelj odnio tijelo da ga sam ukopa.

Policija trenutno radi na identifikaciji oba muškarca.

Film “Prizivanje 2” je nastavak istoimenog filma iz 2013. godine u kojem glume Patrick Wilson i Vera Farmiga. Oni su tumačili uloge istražitelja za paranormalne pojave koje su dokumentovane i zasnovane navodno na istinitim događajima. Ovaj put istražitelji putuju u London gdje istražuju porodicu koja je opsjednuta.


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više