Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ispovijesti ogorčenog Sarajlije: Mom djetetu od četiri godine iz ruke je ukrala 50 KM, ne mogu da vjerujem

Redakciji “Avazovog” portala obratio se Sarajlija E. S. (identitet poznat redakciji, op.a.) razočaran i ogorčen nesvakidašnjom situacijom koju je doživio, a u kojoj je nepoznata žena ukrala 50 KM njegovom četverogodišnjem sinu.

Kako je kazao, još ne može da vjeruje da je neko djetetu od četiri godine ukrao novac. Sve se, kako kaže, dogodilo oko 17.00 sati u tržnom centru “Bingo” u ulici Džemala Bijedića.

“Stajao sam sa sinom za poštanskim pultom. Dao sam mu 50 KM. Dok sam se okrenuo prema pultu da potpišem nešto kod sina više nije bilo novca, a on je plakao. Obratim se obezbjeđenju koje je putem snimka utvrdilo da je novac uzela žena plave kose koja je bila sa djetetom starim otprilike oko deset godina. Nosila je dvije kese. Nisu htjeli da mi kažu da li mu je otela novac ili je dječaku ispao, pa ga ona uzela”, ispričao je E. S.

Kako je pojasnio, ubrzo je došla policija i napravila zapisnik.

Krim-inspektori će pogledati snimak i krenuti sa istragom” – kazao je E. S.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više