Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ivan živi sa tri žene, i ima samo jednu želju: “Želim imati pedesetero djece”

Ivan Sukhov je iz malog grada u Rusiji gde je život počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom. Međutim, ostale 2 žene takođe smatra suprugama a sve 3 su totalno pristale da budu u ovakvoj vezi.

Sa svojom prvom zakonskom ženom, u braku je bio 11 godina kada je riješio da život nastave u poligamskoj vezi.

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubijedio da zaista želi imati VELIKU porodicu.

Ivan ima 9-o dece i 10-o je na putu. Sa Natalijom ima 6-o djece, sa drugom ženom Anom 3. Najnovija žena Madina je tek ušla u porodicu.

Medina se zaljubila u Ivana kada je vidjela prilog i njemu na lokalnoj televiziji i odmah odlučila da će živjeti sa njim čak ako se njena porodica ne složi sa tim.

Oni žive u 1 stanu sa 3 spavaće sobe i Ivan svaku noć provodi sa drugom ženom a ako ga neka naljuti, ne dolazi joj u sobu po mjesec dana.

Njegov cilj je da ima 50-oro djece sa što više žena a jedini uslovi za novu ženu su mu da bude visoka i mršava, prenosi “Dnevni“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više