Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Jako nevrijeme pogodilo naš region, više osoba povrijeđeno

Više ljudi je povrijeđeno u snažnom nevremenu koje je pogodilo Balkan, a jak vjetar praćen kišom čupao je drveće iz korijena, oštetio krovove, a u nekim oblastima nema struje, javlja AP.

Policija u Hrvatskoj saopštila je danas da je jedan državljanin Njemačke zadobio opekotine usljed udara groma u blizini Zagreba. Policija navodi da su još dvije osobe povrijeđene od udara groma.

Oluja je protutnjala obalom Jadranskog mora gdje je oboreno drveće blokiralo puteve, a oluja je oštetila elektro vodove i poplavila ulice.

RTS javio je da je drvo palo na muškarca starog 54 godine na jugu Srbije usljed čega je zadobio teške povrede kičme. NJegova supruga zadobila je lakše povrede. Grad, vjetar i kiša izazvali su veliku štetu u nekim dijelovima Srbije.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više