Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ko je Merima Milkić i kakve veze ima sa Mustafom Alajmovićem?

Nakon objavljivanja niza fotografija i videozapisa koje su podigle buru u bosanskohercegovačkoj javnosti, Mustafa Alajmović se našao na stubu srama.

Jedna od osoba čija uloga nije poznata je i Merima Milkić, a na redakcijski mail portala Crna Hronika stigle su desetine fotografija Merime i Mustafe sa putovanja u Tursku, ali i mnogih drugih dešavanja.

Tako je Mustafa bio prisutan na ,sunećenju’ Meriminog djeteta, a nije tajna da je Merimi kupovao ruže, igračke i mnoge druge poklone, koje bi Merima fotografisala i javno objavila na Instagram i Facebook profil.

Alajmović tvrdi da je Merima zapravo pomagala Zehri u njenoj bolesti, ali fotografije do kojih stižemo ipak pokazuju suprotno.

  

Uloga Merime mogla bi biti ključna i u skandaloznom videoklipu u kojem Mustafa daje ogromne novce muzičarima. Naime, Merima je 2020. godine na društvene mreže objavila fotografiju sa sporne svadbe, a na snimku se vidi i Merima i Zehra.

Javnosti se ponovo obratio i Mustafa Alajmović

Mustafa se obratio i javnosti, ali nije komentarisao nove tvrdnje i dokaze kojima ga se sumnjiči za prevare i malverzacije. Naprotiv, Mustafa je u svojoj Facebook objavi, popraćenoj nizom fotografija, nabrojao svoje humanitarne akcije u periodu od 4 godine.

“Za svaki dinar koji je urucen meni sam hajr cinio za svaki amanet koji mi je dat sam potvrdu napravio za svako dobro koje ste mi nalozili da uradim sam uredno snimio” – naglasio je Alajmović.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više