Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Krv je pala zbog nekoliko metara zemlje? Ovo je motiv ubistva male Anile(14), Nazime i Amita?!

Osnovno javno tuzilaštvo u Gostivaru (Makedonija) u ponedjeljak poslijepodne je potvrdilo da je završen uviđaj na mjestu zločina koji je potresao cijelu zemlju i u kojem su ubijena tri člana jedne familije, otac, majka i 14-godisnja kćerka!

Trostruko ubistvo dogodilo se u mjestu Dabar,u Ulici 1. maja ,a policija intenzivno traga za počiniocem. Zasad,se zna,nezvanično, ko je osumnjičen!

Naloženo je uzimanje tzv.”parafinskih rukavica” od nekoliko osoba koje su u posljednje vrijeme bile u kontaktu sa ubijenom familijom, piše “Doznajemo.com“.

Takodje je naložena i obdukcija tijela žrtava,a građani su pozvani da dostave informacije o ovom slučaju ukoliko ih imaju.

Supružnici su inače bili na privremenom radu u Italiji, tamo su zapravo već 30-ak godina,a u domovinu su došli na odmor u svoju kuću. Nagađalo se da je mogući motiv zločina koristoljublje-no Kanal 5 nezvanično javlja da je osumnjičen član familije, a da je motiv spor oko imovine. U pitanju je zet,a svađa je bila banalna- oko korištenja puta između dvije kuće.

Policija iz Ohrida je navela kako je dojavu o zločinu dobila u nedjelju 20:45.

Iz vatrenog oružja su ubijeni 54-godišnji Amit Pocesta, njegova dvije godine mlađa supruga Nazime Pocesta i njihova 14-godišnja kćerka Anila.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više