Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Latić: “Bakir, kao Alija, bit će prinuđen da odstupi! Bakir brani Seku, ne Novalića”

Stranci se naježili zbog korupcije, malo pričaju, a puno rade. Znam iz provjerenih izvora. Tog Aliju Izetbegovića je narod iznio svojom ljubavlju!

SDA je bio emocionalni pokret, nije bio nikakav osmišljeni politički projekt. SDA može praviti kult ličnosti, mit, ali sa islamskog stanovišta, to je nedopustivo, nije Bog glup! Kult, mit zarobljava duhovnost. Božija ideja je vječna.

Senad: Ali, Bakir je najavio novu kandidaturu i pobjedu za Predsjedništvo.

Nedžad: Ta najava je blef, pokazuje nemoć! Bakir politički nije svjestan ni educiran! Njegovo vođenje stranke je ubilo ideju.

Afera “Respiratori” će se vrtiti oko Sebije IzetbegovićBakir ne brani Novalića, već Seku.

Ja se slomih da uzdignem Reisa, a onda on traži da oslobode Novalića, pa ga narod urnisao! Kažu iz Islamske zajednice da su dobili izvještaj da će bez Novalića biti kriza dvije godine, našpanovali ih iz SDA. Kenan efMusić je gorljiv vjernik, izvinjavam se što sam ga doveo u politički kontekst sa Hadžibajrićem i Konakovićem. Smjena Musića je politička.

Senad: Ali, on je sam podnio ostavku.

Nedžad: Glavni problem u IZ su izbori, tamo niko demokratski nije izabran, sve je to režija.

Pokušali su me ubiti članovi Bakirovih odreda smrti! Takve je uzgojio unutar stranke. On ih plaća od onih 250 miliona koje ste vi objavili u CD-u a za koje nema traga…

Evo vam ekskluzive; prije emisije su zajedno šetali reis Kavazović i Hasan Čengić, a kao ratuju. Hasan Čengić vlada IZ, njegov kurir Rifat nosio torbu u ratu, pa je instaliran u Islamsku zajednicu.

Bošnjački režim je balijska UDBA!

Ne dirajte kardinala Puljića, učinit ćete uslugu savremenim Ustašama, to je trik, oni hoće da mi spalimo Kardinala koji je svo vrijeme rata bio ovdje, a Reis je dolazio ponekad!

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više