Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Maša (7) nestala prije pet dana, tijelo našli u džaku kraj štale: Tragičan kraj potrage za djevojčicom

Policija u Ukrajini saopštila je da je pronađeno beživotno tijelo sedmogodišnje Marije Maše Borisove, koja je nestala 7. marta u selu Šastlivoje u regionu Kerson.

Kako prenose ukrajinski mediji, tijelo djeteta pronađeno je u četrvrtak u džaku skrivenom iza stare štale na jednom imanju. Telo je, prema nezvaničnim informacijama, pronašao jedan mještanin i odmah je pozvao policiju.

– Tijelo je pronađeno u selu gdje je djevojčica živjela. Policija je odmah stigla na lice mjesta, kao i ekipa forenzičara – naveo je izvor za ukrajinske medije.

Dijete je pronađeno mrtvo prilikom ponovne provjere teritorije, a policija je objavila fotografije sa mjesta zločina.

Kako je saopšteno, intenzivno se traga za ubicom.

– Prvi rezultati istrage pokazuju da je dijete ubijeno – saopštili su iz policije.

Sumnja se da je djevojčica zadavljena.

Kako pišu mediji, imanje gdje je tijelo pronađeno policija je provjeravala nekoliko puta. U četvrtak 11. marta vlasnik imanja je ugledao džak iza štale i unutra pronašao Mašino tijelo.

Djevojčica je bila obučena u istu odjeću kao i onog dana kada je nestala.

Djevojčica je, prema navodima medija, nestala 7. marta oko 17.30 časova nedaleko od svoje kuće. U potragu za djevojčicom bilo je uključeno više od 200 policajaca, mještana, kao i policijski psi.

Vijest o nestanku male Maše danima se dijelila putem društvenih mreža, a na hiljade letaka sa njenim likom podijeljeno je u selima i gradovima oko Šastlivoje.

Mediji su davali oprečne informacije o tome kako je djevojčica nestala. Jedni su naveli da je sama napustila dom. Drugi da je kidnapovana na autobuskoj stanici.

Navodno je kobnog dana malecka izašla iz kuće da se igra sa drugarima i da je otišla do obližnje autobuske stanice sva željna da dočeka oca jer je očekivala da će joj donijeti osmomartovski poklon. Pojedini mediji su da je djevojčica živjela sa bratom i majkom, nakon što su joj se roditelji razveli.

Do trenutka kada je majka stigla sa posla, za djevojčicom se već uveliko tragalo. Saslušani su i vozači autobusa koji su u periodu kada je djevojčica nestala prošli tuda, ali su tvrdili da je nisu vidjeli, prenosi “Telegraf“.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više