Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Mašta može svašta: Sebija Izetbegović donedavno odanoj sekretarici Vildani Kušmić osmislila novo radno mjesto, prebacila je u vešeraj

Gdje je i šta toliko mogla zgriješiti Vildana Kušmić, uposlenica KCUS-a, sekretarica prof. Sebije Izetbegović, odana i vijerna, uvijek spremna uputiti onima koji nisu istomišljenici njene šefice najvulgarnije komentare?

Šta je nažao učinila Sebiji Izetbegović, čime ju je povrijedila do te mjere, da je prof. ostavila po strani sve poslove koijma se bavi i dala si mašti na volju da za Viki osmisli drugu poziciju, neku koju je smatrala adekvatnom…i našla je, piše “PRESS“.

Vildana Kušmić uposlenica je sada vešeraja na KCUS-u. Ona je bila jedna od glavnih osoba koja je branila čast direktorice Izetbegović, a u što je upregnuta i brojna stranačka mašinerija, od organizacije „Žene SDA“, podmlatka ove stranke, pa sve do ostalih uposlenika KCUS-a bliskih direktorici.

„Ti si popu*io“, „Odvratni smrad“, *ebao je u mozak isl., samo su neki od javnih komentara ove uposlenice KCUS-a koje smo svi imali priliku čitati.

Bez imalo straha od sankcije (vjerovatno ohrabrena da joj ona koja odlučuje o sankciji neće to priuštiti) objavljivala je Viki ove i slične komentare svakodnevno na društvenim mrežama, zbog čega je uživala poseban tretman direktorice.

Podsjetimo se kako je Viki bila posvećena odbrani časti i digniteta prof. Sebije Izetbegović:

Međutim, čini se da je posljednjih mjeseci Viki negdje pogriješila i to grdno, obzirom da njeno novo radno mjesto.

Ipak, obzirom da je SDA poslije lokalnih izbora angažovala brojne profile na društvenim mrežama, tzv. botove da “jačaju SDA” na ovim platformama, ne bi bilo zgoreg ipak vratiti Viki njena zaduženja iz ove oblasti. Ona bi sa svojim načinom komentarisanja savršeno upotpunila već postojeću garnituru ovakvih, popularno nazvanih “SDA kamikaza”.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više