Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Migrant iz Sudana izbo djevojku jer je odbila seks sa njim, nož pukao od siline izbadanja: “Naučila je lekciju”

Karar Ali Karar (29) nožem je ubio Jodi Miller (21), nakon što ju je 15 puta ubo u glavu i tijelo kako bi je “naučio lekciju” jer je u više navrata odbijala seks sa njim.

Napad pod utjecajem drogom, koji se dogodio 26. februara ove godine ispred 15-godišnjeg školarca, bio je toliko grozan da se nož razbio na tri dijela, piše “Metro.co.uk“.

Odvijalo se u kući prijateljice gospođice Miller gdje bi se često susretala s grupom. Karar, koji je živio u stanu s Abdijem Dhoobeom, bio je na ‘periferiji’ skupine i počeo je gnjaviti Miss Miller zbog seksa što je na kraji i rezultiralo ubistvom.

26. februara u podrumu je izbila je svađa dok su drugi upozoravali Karara da je ostavi na miru rekavši da “nije takva osoba”. Snimke CCTV-a pokazale su kako Karar odlazi i vraća se u stan nekoliko puta, prije nego što se naoružao kuhinjskim nožem iz vlastitog doma i vratio se kako bi ubio svoju žrtvu, prenosi “Fresh Press“.

Gospodin Pitter rekao je: ‘”Bio je toliko bijesan i frustriran zbog njezinog odbijanja da je odlučio naučiti je lekciju. Da joj se suprotstavi i da je na kraju ubije“. Gospođica Miller pokušala je pobjeći s imanja, ali Karar ju je zaustavio, koji je policiji rekao da ju je nožem izbo, jer ga je ubola. U jednom trenutku, Karar, koji je bio azilant, koji je prije četiri godine došao u Veliku Britaniju iz Sudana kako bi izbjegao politički progon, zaustavio je nasilje kako bi nogom ubio svoju žrtvu i nazvao je “prostitutkom”.

Gospodin Dhoobe, drugi muškarac i 15-godišnji dječak pokušali su pomoći, ali nisu uspjeli spasiti gospođicu Miller, koja je umrla u bolnici nakon trominutnog napada. Karar, koji je patio od problema s mentalnim zdravljem koji su bili pogoršani zloupotrebom droga i alkohola, prijetio je da će ih ubiti i upozorio ih da se ne “ništa ne govore” dok je odlazio.

Karar je dobio doživotnu kaznu nakon što je jučer priznao krivicuu za ubistvo. U zatvoru mora odslužiti minimalno 25 godina.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više