Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Mladi SDP Sarajevo: “Izlazim jer neću NJIHA”

Izlazak mladih na izbore od ključne je važnosti za razvoj demokratije u Bosni i Hercegovini. Pred svaki izborni proces mladi se afirmišu da iskoriste svoje biračko pravo i izađu na izbore, piše PRESS.

Ove godine u Bosni i Hercegovini bit će održani lokalni izbori na kojima će stanovnici nađe zemlje imati priliku izabrati nove sazive lokalne vlasti, odnosno načelnike i vijeća.

Iako zvanična predizborna kampanja nije počela političke stranke već uveliko koriste se propagandom. Nekima to ide od ruke dok drugi svojim medijskim istupima samo pokazuju nekomeptentnost i nepismenost.

Kandidat SDA za načelnika Ilidže Fikret Prevljak, koji je prije nekoliko dana na TVSA izjavio “njiha” i danas je tema društvenih mreža. Upravo njegova izjava iskorištena je kao motivaciona poruka mladih SDP-a kojom se mlade osobe pozivaju da izađu na izbore.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više