Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Monstrum 3 dana tukao i silovao majku pred djetetom – Istražitelji nisu mogli da vjeruju kako je unakazio

Monstrum Kreg Moran iz Mančesteru seksualno, fizički i psihički zlostavljao je ženu pred očima njenog malog sina osuđen je na 18 godina zatvora.

Kreg Moran (35) tri dana bez prestanka seksualno, fizhički i psihički je zlostavljao ženu pred očima njenog malog sina. Nesrećna žena zadobila je brojne povrede, kao i lom noge a manijak je ostavio krvavu i u stanju da nije mogla da hoda.

Istražitelji su napade nazvali “dijelom bolesnog uma”. Policija iz Mančestera izjavila je da su zlostavljanja počela 8. februara kada je Moran posjetio ženu u njenom domu i počeo da pije. Njen sin u tom trenutku je bio prisutan.

Nakon što je napao, ukrao je neke njene stvari i otišao.

Kad je ona sutradan otišla do njegovog stana da bi stvari dobila natrag, brutalno je pretukao, seksualno napastovao i rekao joj da će umreti.

Ona je završila sa povredama glave, lica, ruku i nogu.

Dva dana kasnije teško povređenu je bračni par i odveo u bolnicu. Tamo je informisala medicinsko osoblje o onom što joj se dogodilo, nakon čega je slučaj bio prijavljen policiji.

Policija je ubrzo locirala i uhvatila Morana, a on je na sudu kasnije priznao krivicu za napad, prisiljavanje na seks, prijetnje smrću i opiranje hapšenju.

Istražitelj Rasel Klark izjavio je da je “ovakav napad djelo bolesnog uma sposobnog za fizičko, seksualno i psihičko zlostavljanje”.

Da nije bilo dobrote para koji je pomogao nesrećnoj ženi, ona bi vjerovatno ostala da leži povređena na ulici duže vrijeme pa koristim ovu priliku da bih im zahvalio na pomoći. Isto tako, da nije bilo hrabrosti žrtve koja je prijavila zlostavljanje, Moran bi još bio na slobodi. Apelujem na svakog ko kod kuće trpi zlostavljanje da ne pati u tišini i javi se policiji za pomoć“, dodao je on, piše “Kurir.rs“.

Na kraju je dobio 18 godina zatvora za ovaj zverski čin.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više