Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

MUP TK bogatiji za još jednog magistra ekonomije

Ministarstvo unutrašnjih poslova TK od danas je bogatije za još jednog magistra ekonomije. Naime, Semir Delić iz Tuzle, zaposlenik u MUP-a TK, odbranio je magistarski rad (smjer Menadžment) na temu: “Istraživanje uticaja liderske upotrebe moći i taktika na ostvarivanje organizacijskih ciljeva”.

Semir je magistarski rad odbranio na Ekonomskom fakultetu u Tuzli, pred komisijom u sastavu: Adila Kurtića, Adise Delić i Sabine Đonlagić.

Istraživanja rađena u Tuzlanskom kantonu, tokom izrade magistarskog rada, pokazala su mnogo bolje rezultate ekonomskog istraživanja, rečeno je, između ostalog, prilikom odbrane magistarskog rada.

Inače, Semir Delić je nakon uspješno završenog Ekonomskog fakulteta dobio posao u MUP-u TK, ali želja da obrazovni status obogati odbranom magistarskog rada, uvijek je bila njegov prioritet.

FOTO: Fresh Press

25-godišnji Semir Delić je, pored poslovnih i edukativnih uspjeha, samoostvareni kickbokser čiju dosadašnju karijeru krase mnoge medalje, osvojene kako u Evropi tako i u ostatku svijeta.

Učesnik je mnogobrojih k1 turnira, a već u narednoj godini prisutni su pozivi na mnoge k1 manifestacije širom Evrope i svijeta.

Semir je proglašavan najboljim kick bokserom TK kao i BiH, te je više puta proglašavan najboljim seniorom i sportistom grada Tuzla i TK.

FOTO: Fresh Press
Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više