Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Napadači vezali 57-godišnjaka, pa ga pekli na šporetu

Nepoznati maskirani napadači vezali su i pekli na šporetu pedesetsedmogodišnjeg Zlatibora Denića u selu Ugljare kod Kosova Polja, kojeg su pokušali da opljačkaju, rečeno je za Srnu u Policijskoj stanici Gračanica.

Denić je zadobio teške tjelesne povrede, odnosno opekotine prvog i drugog stepena na rukama i nogama.

Napad se dogodio u noći između četvrtka i petka.

Komandir Policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković rekao je za Srnu da je ovaj slučaj prijavljen kasno juče, tek nakon što je Deniću ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Ugljaru.

Trajković je naveo da je Denić ispričao da su nepoznata lica u kasnim noćnim satima upala u kuću tražeći novac od prodate njive.

Kako je on to odbio, razbojnici su ga vezali, pokušavajući da mu iznude novac”, rekao je Trajković.

On je dodao da je slučaj preuzelo više tužilaštvo u Prištini, jer postoji sumnja da se “iza maski” ne kriju Romi kako je to Denić izjavio.

U posljednjih mjesec u regionu opštine Gračanica gdje prodaja imovine uzima maha učestale su krađe i obijanja srpskih kuća, prenosi “Fokus”

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više